Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Minitarte pline de savoare.
Incantati-va papilele gustative cu arome vibrante de lamaie si portocala.
Aluatul:
Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga coaja de lamaie, untul moale si aina. Aluatul nu se framanta prea mult pentru a ramane fraged.Se pune in folie alimentara si se da la rece pentru 20-30 minute.
Crema:
Se bat ouale cu zaharul, se adauga faina, zeama de la citrice si coaja acestora data pe razatoare.
Asamblarea:
Se ung formele de tarte cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se garnisesc cu aluat ,apoi se umplu cu crema de citrice. Se coc in cuptorul deja incalzit, pentru 25-30 minute. Se lasa sa se raceasca ,se scot din forme si se decoreza cu ciocolata topita sau frisca.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult